Arxiu: Notícies

Hi ha 2406 resultats sobre "Notícies"

Papa Francesc: "No et queixis més i canvia de vida"

El Papa Francesc ha penjat aquest estiu un cartell simpàtic i amb missatge a la porta de la seva habitació: "Prohibit queixar-se. Els infractors pateixen una síndrome de victimisme que disminueix la capacitat de resoldre problemes i el bon humor". Fa un mes que un psicoterapeuta li va regalar aquest cartell i l'ha penjat ara.

Del Papa

"Déu estima cada persona infinitament"

El prelat de l'Opus Dei s'ha acomiadat de la capital catalana després de diverses trobades amb persones de l'Opus Dei. En el seu missatge final, ha animat a transmetre l'alegria de l'Evangeli. Aquest dilluns, al matí, ha visitat el Terral, un centre que impulsa activitats amb joves del Raval de Barcelona. Aquests dies ha conegut de primera mà algunes iniciatives educatives i socials.

Del Prelat
10 claus per aprofitar l'estiu en família

10 claus per aprofitar l'estiu en família

Horaris difícils de compatibilitzar, distàncies llargues, excés de feina... Prou! L'estiu ofereix a les famílies l'oportunitat de fer plans junts i aprofitar aquest temps per conèixer-se i tractar-se més, però, com ocupar el temps lliure?

Últimes notícies
Per què portes la medalla del Carme?

Per què portes la medalla del Carme?

El 16 de juliol se celebra la festa de la Mare de Déu del Carme. Una devoció molt arrelada entre els cristians és portar la medalla del Carme, un signe extern de devoció mariana. Però, quin significat té? Per què s'ha d'imposar? Per què se'n diu escapulari?

Últimes notícies
«Hem d'anar a totes les perifèries»

«Hem d'anar a totes les perifèries»

En el quart dia de la seva estada a Portugal, monsenyor Fernando Ocáriz va recordar la necessitat de posar Jesucrist en el centre de la vida cristiana i en el nucli de l'actitud evangelitzadora.

Del Prelat

Funeral per Joaquín Navarro-Valls a Roma

El 7 de juliol s'ha celebrat el funeral per Joaquín Navarro-valls, que va morir el dimecres a Roma a causa d'un càncer de pàncrees. L'antic director de la Sala de premsa de la Santa Seu va expirar a la seva residència romana, acompanyat pels fidels de la prelatura de l'Opus Dei amb qui vivia.

Últimes notícies
Unes paraules que queden al cor

Unes paraules que queden al cor

Les recents trobades del Prelat amb gent de l'Opus Dei a Madrid han començat amb unes breus paraules en què ha compartit les idees que té aquests dies al cap i al cor. Es recullen a continuació les paraules d'una d'aquests trobades, que poden servir com a resum de la seva estada a Madrid.

Del Prelat

Ha arribat l'estiu!

S'acaba l'escola. Arriben les vacances... per alguns. A prop dels qui inicien dies de descans viuen persones sense llar i famílies necessitades. És fàcil pensar en ells els dies de Nadal. Ara, quan arriba l'estiu, les noies del club El Vado, de Vallecas (Madrid), han volgut oferir-los sabors frescos per fer-los més suportable la calor.

Iniciatives socials

«Els cristians són homes i dones contracorrent»

Durant l'audiència d'aquest dimecres el Papa Francesc ha explicat el significat del martiri. Ha dit que el cristià que està decidit a viure la seva fe amb coherència ha de tenir en compte aquesta advertència de Jesús: hi haurà persecucions.

Del Papa