A l'octubre, la misericòrdia al cinema

A l'auditori de Santa Maria de Bonaigua de Barcelona s'inicia un cicle de cinema sobre la misericòrdia.

El cinema torna a l'auditori de l'Oratori de Santa Maria de Bonaigua, aquest any amb pel·lícules per reflexionar sobre la misericòrdia. Serà el divendres 30 de setembre i tots els divendres d'octubre a les 19:30 h. La projecció estarà complementada amb un debat dirigit per un expert i testimonis personals. El cicle està organitzat per CinemaNet. Aquest és l'Any de la misericòrdia proclamat pel Papa Francesc, que va dir que "sempre tenim necessitat de contemplar el misteri de la misericòrdia" (Misericordiae Vultus).

Programa:

30 de setembre
"Disparando a perros". Dirigeix la sessió Daniel Arasa, director CinemaNet. El testimoni serà de Jaume Castro, de la Comunitat de Sant' Egidio Barcelona.

7 d'octubre
"Las nieves del Kilimanjaro". Dirigeix la sessió Alfonso Méndiz, degà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Internacional de Catalunya.

14 d'octubre
La historia de Marie Heurtin”. Dirigeix la sessió Josep Maria Caparrós, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona. El testimoni serà de Virginia Sarabia Sánchez, religiosa del Cottolengo del Pare Alegre.

21 d'octubre
Invictus”. Dirigeix la sessió Manuel Silva, jurista, membre del Consell de l'Estat. El testimoni serà de Jaume Vives, periodista que ha informat de la persecució dels cristians des de l'Orient Mitjà, director Diario El Prisma.

28 d'octubre
"Una pastelería en Tokio”. Dirigeix la sessió Lorena Asensio, consellera de continguts i programació de la CCMA; amb el testimoni de Beatriz Dorado, psicòloga de l'associació Hogar de María.

Són sessions obertes a totes les persones que desitgin assistir-hi, sense limitació d'edat i condició, i gratuïts. La Universitat de Barcelona concedeix crèdits per als alumnes que assisteixin a les sessions.

Més informació

www.oratoribonaigua.org
Mapa de com arribar-hi