Com es viu la fe als 20?

En aquest documental, que els joves van regalar al papa Francesc, es recullen testimonis explicant com procuren viure la seva fe en la societat actual i com el missatge de sant Josepmaria els ajuda en el seu camí de cristians.

La fe als 20. Introducció: Sèrie de vídeos en què joves de diversos països narren com viuen la fe en la seva vida quotidiana.

La fe als 20. Voler saber més: Christina viu a Chicago i és artista; treballa amb la ceràmica. Explica com els dubtes li han servit per formar-se i conèixer millor la fe catòlica." Els dubtes són un bon senyal", diu.

La fe als 20. Fe que porta a servir: L’Alberto és argentí i estudia a la universitat. La fe cristiana li fa plantejar-se amb inquietud: “Què puc fer pels altres?”. En aquest vídeo explica com intenta que la seva fe es tradueixi en obres de servei.

La fe als 20. Tractar Déu cada dia: Alessandra estudia Economia a la Universitat de la Sapienza (Roma). En aquest Any de la Fe, explica com s'organitza per recordar que Déu l'acompanya en tot moment.

La fe als 20. Portar l'ambient: Si no t'emborratxes, no et diverteixes? És possible estar amb els amics en una festa i portar l'ambient, sense beure en excés o sense fumar drogues? Clement, de París, ens dóna la seva resposta.

La fe als 20. Pertanyo a una família: "Ja ningú creu en Déu". Quin jove catòlic no ha patit mai la soledat i el desànim? En aquests moments, és bo recordar -com suggereix Catherine en aquest vídeo gravat a Londres- que pertanyem a una gran família.

La fe als 20. Donar-te per complet a Déu: No tots entenen en David. Amb 20 anys, estudiant de Medicina a la Universitat de Barcelona, i amb un bon grup d'amics, explica: "M'he enamorat. M'he enamorat de Déu, i vull que sigui per a tota la vida".

La fe als 20. Viure un prometatge cristià: Hi ha res més gran que arriscar-ho tot per amor? El festeig és això: conèixer-se, intimar. En Federico i l’Isabella surten junts des de fa un any: la seva fe els ajuda a estimar-se i a preparar-se per una cosa que durarà per sempre.

La fe als 20. Una gràcia que et canvia la vida: Hi ha alguna història d'amor que pugui prescindir del perdó? El perdó cal donar-lo i rebre'l. La Mathilde, una universitària de París, explica en aquest vídeo que cada confessió és tornar a Déu i deixar-se abraçar.

La fe als 20. Crist en la meva vida: Déu somriu? En Dan mai s'havia fet aquesta pregunta fins ara. Ha començat a cercar una estona per parlar amb Déu cada dia, veu en Ell un amic. I respon que sí, Déu té sentit de l'humor.

La fe als 20. Compartir la fe: És possible parlar sobre qualsevol tema amb una amiga? També parlar sobre Déu? I si no creu? A la Carla, que estudia Dret a l'Argentina, li encanta cantar: en el vídeo ens parla sobre la seva afició i ens explica què significa per a ella la veritable amistat.