Cop d'ull 24: El Papa es prepara per anar a Armènia

El cop d'ull a la setmana passada, la 24 de l'any, del Papa Francesc ens deixa reflexions sobre els malalts, les guerres i la pregària, entre altres coses. La setmana vinent començarem a sentir a parlar del viatge a Armènia, que serà del 24 al 26 de juny.

Cop d'ull a l'última setmana

Entre les perles de la setmana passada, la número 24 de l'any, al jubileu dels malalts del diumenge 12 de juny el Papa Francesc va dir que "el món no serà millor amb persones perfectes, sinó amb més amor".

El dilluns va visitar la seu del Programa Mundial d'aliments, on va lamentar que "en alguns casos la fam s'utilitzi com una arma de guerra". En la mateixa línia, a l'homilia del papa Francesc a la casa de Santa Marta del dimarts 14 va dir que "pregar pels enemics ens farà més fills del Pare".

Per altra banda, a l'audiència general del dimecres va lamentar que la indiferència i hostilitat causin ceguera i sordera davant les necessitats dels altres. Finalment, el dijous a Santa Marta va parlar de la necessitat de sentir-se fill de Déu per a fer pregària.

Què farà la setmana vinent

La setmana vinent entre les activitats previstes del Papa Francesc hi ha l'audiència jubilar del diumenge 19 a les 10h, l'àngelus del dilluns a les 12h i l'audiència general del dijous a les 10h. Del diumenge 24 al dimarts 26 de juny viatjarà a Armènia.

El que més ha agradat

ES: Todos podemos conocer a Dios. Ven, ven.. Ella es valiente, eh? Ven. Ella no tiene miedo, se arriesga. Sabe que las diversidades son una riqueza. Y nos ha dado una lección. Ella nunca será discriminada, ¡sabe defenderse sola! #differentabilitynotdisability, #capacidadesdiferentes, #capacitésdifférentes, #diversamenteabili, #Tenerezza, #Ternura, #Zärtlichkeit, #Tendresse, #Tenderness
Un vídeo publicado por Pope Francis (@franciscus) el

Què és això?

El "cop d'ull" és una notícia setmanal sobre el Papa Francesc que conté un recull de les paraules més destacades de l'última setmana, un resum del que està previst que faci la setmana vinent i reprodueix la piulada i la foto d'Instagram amb més m'agrades.