Dasom, jove coreana: "Les paraules del Papa m'han arribat al cor"

Dasom Lee és una jove estudiant universitària coreana que ha viscut quatre dies molt intensos acompanyant amb la pregària i la seva presència totes les activitats del Papa Francesc a Corea del Sud. Fa dos anys, Dasom es va convertir al catolicisme i explica la seva experiència d'aquests dies.

Dasom amb altres joves coreanes, abans de la Missa que va presidir el Papa a Daejon

Després d'aquests dies tan especials compartits amb el Papa Francesc a Corea del Sud, els catòlics hem augmentat el nostre afany de compartir la fe amb la gent del nostre voltant.

Tot i que encara falta gent jove que es decideixi, la visita del Papa i les seves paraules ens han encoratjat per fer un pas endavant en la nostra vida cristiana i en l'interès per ajudar els altres.

El Sant Pare ens ha parlat d'esperança i d'energia, una energia que es desprèn de la nostra fe, que hem de conrear dia a dia.

Durant anys, com ens han recordat aquests dies, els catòlics hem estat ajudats i ara ens toca a nosaltres ajudar. Juntament amb projectes que recullen diners per ajudar a països no tan desenvolupats, l'Església, cada cristià, intenta estar més prop de cada un amb la pregària, el nostre suport i amb la nostra acció.

Com el lema proposat per la Jornada de la Joventut a Àsia, Desperteu!, buscarem altres maneres per apropar-nos més als catòlics no practicants i tenir més activitats adreçades a la gent jove.

En aquest sentit, aquestes paraules del Papa m'han arribat al cor: "Joves, desperteu. Joventut d'Àsia, aixeca't!", "Sou hereus d'un gran testimoni, d'una preciosa confessió".

Amb la visita del Papa arribaran moltes gràcies i fruits a Corea del Sud. Demano a tots els qui llegeixen aquest article que preguin per nosaltres. Ha estat un regal aquest viatge del Sant Pare i ara sembla que la responsabilitat dels catòlics en aquest país és molt més gran.

Com ens ha dit el Papa als joves aquests dies, "hem d'acollir els qui vindran com van fer els màrtirs, i fer-ho sense por".

Dasom Lee