El prelat de l'Opus Dei nomena l'Assessoria central

​Mons. Fernando Ocáriz, nou prelat de l'Opus Dei, ha nomenat als membres de l'Assessoria central, l'organisme que, juntament amb el Consell general, l'assisteix en el govern pastoral de la prelatura.

Rosario Libano Monteiro, María Díaz Soloaga, Nicola Waite i Adeline de Rosny.

Amb l'aprovació de les congressistes participants al Congrés general, el prelat ha nomenat Isabel Sánchez Serrano (Múrcia, 1969) com a secretària central, i María Díaz Soloaga (Madrid, 1970), com a secretària de l'Assessoria.

Isabel Sánchez Serrano és la secretària central, i María Díaz Soloaga, la secretària de l'Assessoria.

El prelat també ha nomenat per a l'atenció dels diversos àmbits de la tasca formativa i apostòlica amb joves, famílies, iniciatives educatives i socials, etc. a: Nicola Waite (Oxford, Gran Bretanya, 1979), Carla Vassallo (Palerm, Itàlia, 1.976), Kathryn Plazek (Pittsburgh, Estats Units, 1988), vicesecretàries; Susana López (Lleó, 1971) i Rosario Líbano Monteiro (Lisboa, Portugal, 1960), prefectes d'estudis i d'auxiliars, respectivament, i Inocencia Fernández (Madrid, 1954), procuradora central per a la gestió de recursos.

També han estat nomenades les delegades del prelat en les diverses circumscripcions en què es divideix geogràficament la tasca apostòlica de la Prelatura.

Més informació del Congrés electiu