Jornada Mariana de la Família i ordenacions a Torreciutat

El proper 5 de setembre tindrà lloc al santuari de Torreciutat l’anual Jornada Mariana de la Família. Enguany la trobada coincideix amb el 40è aniversari del santuari i el 25è d’aquesta Jornada que any rere any porta centenars de famílies als peus de la Mare de Déu. El dia 6, tres diaques rebran l'ordenació sacerdotat de mans del prelat de l'Opus Dei.

Any rere any famílies d'arreu del país van a Torreciutat en peregrinació per posar-se sota la protecció de la Mare de Déu. És una Jornada de les famílies per a les famílies, que demanen la protecció mariana en un ambient de festa on hi ha ofrenes i actuacions ben diverses. Aquesta serà la 25a Jornada Mariana de la Família (JMF) i estarà presidida pel prelat de l'Opus Dei, Mons. Xavier Echevarría.

L'horari previst de la Jornada d'enguany serà:

09:00 h. Obertura del recinte i dels confessionaris

12:00 h. Pregària de les famílies i grups de primera comunió

12:30 h. Santa Missa

14:30 h. Festival infantil

15:00 h. Ofrena de nens a la Mare de Déu

16:00 h. Trobada de les famílies a l'esplanada

17:00 h. Rés del Sant Rosaria i exposició del Santíssim

18:00 h. Cloenda de la Jornada

Ordenacions sacerdotals

L'endemà de la JMF, el diumenge 6 de setembre, se celebrarà l'ordenació sacerdotal de tres diaques a partir de les 10:00 h, un d'ells és el català Rubèn Mestre.

La cerimònia d'ordenació es podrà seguir a través d'una pantalla gegant instal·lada a l'esplanada del santuari. L'entrada és lliure, si bé per accedir a l'interior del temple es requereix invitació.

Dades pràctiques

La JMF és oberta a totes les famílies que vulguin fer un romiatge a Torreciutat en aquest dia i es pot fer tant a nivell particular com amb grups organitzats.

Tots aquells –famílies, centres escolars, associacions, etc- que vulguin participar a la JMF amb algun tipus d'actuació han d'adreçar-se a info@torreciudad.org Donada l'afluència de famílies prevista, des del Santuari de Torreciutat es demana consultar el sistema a de pre-inscripció d'autobusos a través de la pàgina web per facilitar la fluïdesa en l'arribada i la sortida.

Pel que fa a aquells que viatgin en vehicles particulars, es demana que arribin amb prou temps per a no col·lapsar l'àrea de l'aparcament.

Més informació

S'informarà de totes les novetats, tant de la Jornada Mariana com del dia de les ordenacions, a través d'opusdei.cat, del butlletí i dels comptes de Twitter i Facebook.

També podeu consultar www.torreciudad.org

Galeria fotogràfica del 40 aniversari

Vídeo de la 24a Jornada de la Família a Torreciutat: