Ordenació de dos nous diaques

Dos fidels de la Prelatura rebran el diaconat el proper dissabte 25 de febrer a les 16:00 h a la parròquia de sant Josepmaria (Roma). Els ordenarà Mons. Juan Ignacio Arrieta, secretari del Pontifici Consell per als Textos Legislatius.

D'esquerra a dreta: Arturo Garralón i Ginés José Pérez.

Els dos candidats al diaconat són Ginés José Pérez Almela i Arturo Garralón Blas.

Ginés José Pérez, va néixer el 1958, a Múrcia. Després de llicenciar-se en Ciències de l'Educació a la Universitat de Múrcia, ha treballat més de 30 anys al col·legi Monteagudo.

Arturo Garralón va néixer a Guadalajara, el 1975. Va realitzar estudis d'Economia a la Universitat d'Alcalá d'Henares i ha treballat per a La Caixa.

Els dos candidats al diaconat són Ginés José Pérez Almela i Arturo Garralón Blas.

El Catecisme de l'Església catòlica assenyala que "correspon als diaques, entre altres coses, assistir al bisbe i als preveres en la celebració dels divins misteris sobretot de l'Eucaristia i en la distribució de la mateixa, assistir a la celebració del matrimoni i beneir-lo, proclamar l'Evangeli i predicar, presidir les exèquies i lliurar-se als diversos serveis de la caritat".

Durant la cerimònia d'ordenació diaconal, Arturo portarà una crossa perquè el passat 6 de novembre va ser atropellat a Pamplona mentre anava en bicicleta. Es va lesionar la tíbia i el peroné i trigarà uns mesos en recuperar-se.

Podeu descarregar aquí el llibre amb els textos de la cerimònia.