Papa Francesc: "No et queixis més i canvia de vida"

El Papa Francesc ha penjat aquest estiu un cartell simpàtic i amb missatge a la porta de la seva habitació: "Prohibit queixar-se. Els infractors pateixen una síndrome de victimisme que disminueix la capacitat de resoldre problemes i el bon humor". Fa un mes que un psicoterapeuta li va regalar aquest cartell i l'ha penjat ara.

El Papa ha col·locat a la porta de la seva habitació aquest cartell: "Prohibit queixar-se". I en la lletra petita es llegeix: "Els infractors pateixen una síndrome de victimisme que disminueix la capacitat de resoldre problemes i el bon humor".

Diu que "el càstig serà doble per als que es queixin davant els nens" i conclou amb un missatge esperançador: "No es concentri només en els seus límits sinó en les seves capacitats. No et queixis més i canvia de vida".

El cartell li va donar el psicoterapeuta Salvo Noè, fa un mes, en acabar una audiència general. Un missatge que qualla perfectament amb la línia de Francesc. Tot un programa de pontificat concentrat en aquest avís.

Font: Rome Reports