Refugiats, a la IX Jornada Camins de Llibertat

El proper 21 d'octubre a la tarda Òscar Camps (Proactiva Open Arms) i Tomàs Alcoverro (La Vanguardia) participaran a la IX Jornada de Camins de Llibertat en una taula rodona sobre les persecucions i la llibertat al CaixaForum de Barcelona. La segona sessió serà amb l'historiador Federico Vázquez i el periodista Jordi Miralbell.

Organitzada per l'Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra, la jornada versa enguany sobre experiències recents de persecucions i llibertats. A partir de les 17 h el corresponsal de La Vanguardia a Beirut, Tomàs Alcoverro, parlarà sobre la seva experiència a l'Orient Mitjà, i el director de l'ONG Proactiva Open Arms, Òscar Camps, sobre la realitat dels refugiats. Serà al Caixa Fòrum de Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

Enguany la jornada coincideix amb el 80è aniversari del pas de sant Josepmaria per Barcelona, a la tardor de 1937, tot cercant el seu camí de llibertat cap a Andorra. Per això, a partir de les 18.45 h, el doctor en història de la UB, Federico Vázquez Osuna, exposarà la situació d'aquell moment, i el doctor en filosofia i periodista, Jordi Miralbell, parlarà de l'estada de sant Josepmaria a Barcelona.

Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra

Ubicació del CaixaForum