Previsions informatives de juliol-agost de 2017

Entre les previsions informatives per a les properes setmanes destaquem el VI Aplec amb el qual es commemora el 80è aniversari de l'arribada de sant Josepmaria a Andorra.

2 de juliol
VI Aplec de sant Josepmaria a Andorra

El diumenge 2 de juliol se celebrarà el VI Aplec de sant Josepmaria organitzat per l'Associació d'Amics del Camí de Pallerols. Enguany l'Aplec és la primera de les activitats programades per commemorar el80è aniversari de l'arribada de sant Josepmaria a Andorra. Després d'una missa a les 11:30 h a l'església de sant Julià de Lòria hi haurà una visita guiada per on va passar sant Josepmaria, dinar a Prats del Gastó i la festa del vent. +Info: Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra; Tel. (+34) 629 910 612

Juliol
Iniciació Esportiva

L’Escola Esportiva Brafa comença un staged’iniciació esportiva, futbol, bàsquet i poliesportiu per a nois de 4 a 16 anys. L’escola difon els valors educatius de l’esport.
Lloc: Barri de la Guineueta de Barcelona
+ Info: brafa@brafa.org, 933 590 462, www.brafa.org.

Juliol
Casals d'estiu

Terral i Braval organitzen casals d’estiu pels infants del barri del Raval de Barcelona a través del voluntariat de joves universitaris.
Lloc: Raval de Barcelona
+ Info: Terral, 933 175 521, i Braval, 934 433 904.

Setembre
Premi "Comunicar Àfrica" d'Harambee

La setena edició del premi "Comunicar Àfrica" vol promoure el coneixement i fomentar la sensibilitat vers Àfrica amb documentals periodístics i videoclips d'estudiants. Es pot participar fins el 30 de setembre de 2017. Aquí es pot descarregar el reglament i inscriure's. Els premis es lliuraran a Tolosa (França) el 17 de novembre de 2017.
+ Info: Anna Baduell, 934 182 107, abaduell@infobcn.org.

Sant Josepmaria. Obres completes

L'editorial Albada ha editat les obres de sant Josepmaria en un llibre electrònic que inclou un índex general per matèries i un índex de comentaris de textos de l'Antic i el Nou Testament. Es pot adquirir a les principals plataformes de distribució
de llibres electrònics. +Info