Previsions informatives de març de 2017

De les previsions informatives d'aquest mes destaquem la conferència-col·loqui sobre Montse Grases a l'Oratori de Santa Maria de Bonaigua i la visita a Barcelona d'Antoinette Kankindi amb motiu del Premi Harambee 2017 a la promoció i igualtat de la dona africana.

Dies 3
Conferència-col·loqui sobre Montse Grases a Santa Maria de Bonaigua

El divendres 3 de març a les 19:30 h tindrà lloc a la sala d'actes de l'Oratori de Santa Maria de Bonaigua una conferència-colloqui sobre Montse Grases amb el títol "Un missatge de santedat viu a l'Església". A l'acte hi haurà preguntes de joves que exposaran breument el seu testimoni i intervindrà el vicepostulador de la causa de canonització, Mn. José Carlos Martín de la Hoz.

+Info: Oratori de Santa Maria de Bonaigua

Tel. 932 049 551, bonaigua@oratoribonaigua.org

Dia 6
Curs de preparació al matrimoni a Santa Maria de Montalegre

Aquest mes s'inicia un curs de preparació al matrimoni a l'Església Santa Maria de Montalegre que s'impartirà del 6 al 10 de març de 19:30 a 21:00 h. Entre els temes que es tracten al curs es troben: aprendre a estimar o per què casar-se per l'Església?

+Info: Església Santa Maria de Montalegre

Tel. 933 014 347, montalegre@montalegre.org

Dia 9
Conferència d'Antoinette Kankindi, Premi Harambee 2017 a la UIC

El dia 9 la professora d'Ètica i Filosofía Política a la UniversitatStrathmore a Kenya, Antoinette Kankindi, impartirà una conferència a les 13:30 h a Facultat de Dret de la UIC on parlarà de "Lideratge de les dones a l'Àfrica". El dia abans haurà participat en una trobada a l'IESE amb dones directives sobre l'apoderament de la dona a l'Àfrica. Uns dies abans, el 6 de març, rebrà el Premi Harambee 2017 a la Promoció i Igualtat de la dona africana en un acte a Madrid.

+Info: Anna Baduell, abaduell@infobcn.org, Tel. 934 182 107

Dia 26
Cursa solidària per l'educació de Ghana a Collserola

El Collegi Major Pedralbes i l'Associació de Veïns de Predalbes organitzen el 26 de març al matí la primera edició del Trail Pedralbes Antena Solidària, una cursa per corriols i camins de Collserola amb tres modalitats: trail de 14 km, trail de 8 km i caminada popular de 8 km. Els beneficis seran en suport de l'ONG Nasco que educa els nens de Ghana en les noves tecnologies i els proporciona material tecnològic.
+ Info: https://antenasolidaria.cat/ca/inici/

L'educació en família

Pensar l'educació. En aquest llibre electrònic es recullen alguns articles sobre la família i l'educació que no pretenen donar solucions, sinó suscitar en cadascú el desig de millora, de recerca del bé, allà on es troba la veritable realització de la persona, la seva felicitat. +Info