Treballar bé, treballar per amor, #Déualafeina

"O bé sabem trobar el Senyor en la nostra vida ordinària, o bé no el trobarem mai" deia sant Josepmaria en l'homilia 'Estimar el món apassionadament' en la qual el fundador de l’Opus Dei resumeix l'esperit que va difondre des del 1928.

Descarrega el llibre electrònic: "Treballar bé, treballar per amor"

La santificació del treball és en el nucli del missatge de sant Josepmaria. Per a un fill de Déu el treball és una vocació i una missió divina que s’ha de complir per amor i amb amor. Oferim un llibre electrònic que recull disset textos sobre aquest tema. Durant sis dies s'han difós per Twitter i Facebook imatges de persones treballant amb un hashtag #Déualafeina. Imatges de gent amb feines ben diverses. I una pregunta: Trobo Déu en el que faig?

Amb paraules de Sant Josepmaria "Déu us crida a servir-lo en i des de les feines civils, materials, seculars de la vida humana: en un laboratori, al quiròfan d’un hospital, a la caserna, a la càtedra universitària, a la fàbrica, al taller, al camp, a la llar familiar, i en tot l’immens panorama del treball, Déu ens hi espera cada dia. Sapigueu-ho bé: en les situacions més comunes hi ha quelcom de sant, de diví, amagat que pertoca a cadascun de vosaltres de descobrir." (Homilia 'Estimar el món apassionadament').