Primer llibre de la vida de Mons. Xavier Echevarría

El 9 de febrer arribarà a les llibreries la primera publicació sobre la vida de Mons. Xavier Echevarría, anterior prelat de l'Opus Dei. "En la tierra como en el cielo" és un 'collage periodístic' a partir de 45 entrevistes que il·lustren la personalitat i el pòsit universal del bisbe madrileny, segon successor de sant Josepmaria.

Xavier Echevarría i el periodista Jesús Fonseca durant una entrevista a Villa Tevere.

• Pròleg de En la tierra como en el cielo (Descàrrega en PDF)

*****

Un any i dos mesos després de la mort de Mons. Xavier Echevarría, el proper 9 de febrer arribarà a les llibreries la primera publicació sobre la vida i l'obra de l'anterior prelat de l'Opus Dei. És un recull de 45 entrevistes a persones que han conegut el bisbe de la mà del periodista Álvaro Sánchez León, que reflexa "la humanitat d'un home de Déu i la seva exemplar i estimulant capacitat d'estimar".

El llibre és una bona aproximació a la vida de Xavier Echevarría “mostrant els encerts i errors propis de qualsevol persona i la transcendència de la vida d'algú que no es donà importància, i no obstant això té molt de ressò, sobretot en la vida de l'Església i de l'Opus Dei". En el llibre també es tracten alguns tòpics sobre l'Opus Dei, el paper de la dona a la societat, l'Església i l'Opus Dei, la transparència i la comunicació, entre d'altres.

En la tierra como en el cielo está prologat por Mons. Fernando Ocáriz, actual prelat de l'Opus Dei. Entre les persones entrevistades hi ha Mons. Fernando Ocáriz, prelat de l'Opus Dei; Mons. Mariano Fazio, secretari general de l'Opus Dei; Mons. Carlos Osoro, Cardenal de Madrid; Mons. Georg Gänswein, prefecte de la Casa Pontifícia i secretari personal del Papa emèrit, Benet XVI; Isabel Sánchez, secretària central de l'Assessoria central de l'Opus Dei; Mons. Ramon Herrando, vicari de l'Opus Dei a Espanya; Marc Carroggio, director de comunicació de l'Opus Dei; Consuelo Echevarría Rodríguez, i alguns parents.

Portada del llibre “En la tierra como en el cielo: historias con alma, corazón y vida de Javier Echevarría”