Missatge del dia

“Maria, Reina dels Apòstols”

Quina lliçó tan extraordinària, cada una de les ensenyances del Nou Testa­ment! Després de dir el Mestre, tot pujant a la dreta de Déu Pare: «aneu i prediqueu a tots els pobles», els deixebles es queden amb pau. Però encara tenen dubtes: no saben què fer, i es reu­neixen amb Maria, Reina dels Apòstols, per con­vertir-se en pregoners gelosos de la Veritat que salvarà el món. (Solc, 232)

Si mirem la nostra vida amb humilitat, distingirem ben clar que el Senyor ens ha concedit, ultra la gràcia de la fe, talents, qualitats. Cap de nosaltres no és un exemplar repetit: el nostre Pare ens ha creat d’un a un, i ha repartit entre els seus fills un nombre divers de béns. Hem de posar aquests talents, aquestes qualitats, al servei de tothom: utilitzar aquestes dons de Déu com a instruments per ajudar a descobrir Crist.

(...) És tasca dels fills de Déu aconseguir que tots els...

Llibres escrits per sant Josepmaria

Converses

Converses

El llibre recull set entrevistes que va concedir sant...

Amis de Déu

Amis de Déu

Publicat per primera vegada el 1977, és la primera obra...

Via Crucis

Via Crucis

El llibre Via Crucis consta de breus comentaris a les...

Sant Rosari

Sant Rosari

Sant Rosari, publicat per primera vegada el 1934, consta...

Vídeos breus del fundador

Sant Josepmaria Escrivà
"Allà on hi ha els vostres germans els homes, allà on són les vostres aspiracions, el vostre treball, els vostres amors, allà és el lloc del vostre encontre quotidià amb Crist". Sant Josepmaria
SANT JOSEPMARIA, Fundador de l'Opus Dei

Àudios de sant Josepmaria

Recull d'àudios de sant Josepmaria

Recull d'àudios de sant Josepmaria

Us oferim un recull de fragments en àudio mp3 de les homilies de sant Josepmaria recollides en el llibre “És Crist que passa”.