Biografia de Mons. Fernando Ocáriz
Mons.Fernando Ocáriz, prelat de l'Opus Dei

Cartes pastorals

Missatge del prelat (1 de novembre de 2017)

El mes de novembre comença amb la celebració litúrgica de Tots Sants i el Dia dels Difunts. El Prelat envia un breu missatge amb motiu d'aquestes celebracions on recorda que "som pobres vasos de fang: fràgils, trencadissos" però tot i així "Déu ens ha fet per a omplir-nos de la seva felicitat, per sempre".

Tots Sants és la festa de la santedat discreta, senzilla. La santedat sense brillantor humana, que sembla no deixar rastre en la història; i que, no obstant això, llueix davant el Senyor i deixa al món un conreu d'Amor del qual no es perd res. Pensant en tants homes i dones que han recorregut ja aquest camí i ara gaudeixen de Déu, recordava unes paraules de la pregària de ...

Altres intervencions

Notícies

El prelat a Anglaterra: «Joves, estigueu disposats a anar a contracorrent»

El prelat a Anglaterra: «Joves, estigueu disposats a anar a contracorrent»

Del 14 al 17 de desembre de 2017, Mons. Fernando Ocáriz ha fet un viatge pastoral a Inglaterra. S'ha trobat amb diversos grups de fidels i amics de l'Opus Dei, s'ha reunit amb el cardenal Vincent Nichols i ha visitat algunes de les institucions socials i educatives promogudes, al costat d'altres persones, per fidels de la prelatura.