Biografia de Mons. Fernando Ocáriz
Mons.Fernando Ocáriz, prelat de l'Opus Dei

Cartes pastorals

Missatge del prelat (7 de juliol de 2017)

Mons. Fernando Ocáriz convida en aquest missatge a fer arribar a tothom l'Evangeli en la seva puresa original i, al mateix temps, en la seva novetat radiant.

Pregant a Fàtima amb tots vosaltres, repassava en la presència de la nostra Mare del Cel alguns dels reptes d'aquest món nostre, tant complexos com apassionants. Què espera avui el Senyor de nosaltres, els cristians? Que sortim a la trobada de les inquietuds i necessitats de les persones, per portar a tothom l'Evangeli en la seva puresa original i, alhora, al mateix temps, novetat radiant. Dues escenes de ...

Altres intervencions

Notícies

"Déu estima cada persona infinitament"

El prelat de l'Opus Dei s'ha acomiadat de la capital catalana després de diverses trobades amb persones de l'Opus Dei. En el seu missatge final, ha animat a transmetre l'alegria de l'Evangeli. Aquest dilluns, al matí, ha visitat el Terral, un centre que impulsa activitats amb joves del Raval de Barcelona. Aquests dies ha conegut de primera mà algunes iniciatives educatives i socials.

«Hem d'anar a totes les perifèries»

«Hem d'anar a totes les perifèries»

En el quart dia de la seva estada a Portugal, monsenyor Fernando Ocáriz va recordar la necessitat de posar Jesucrist en el centre de la vida cristiana i en el nucli de l'actitud evangelitzadora.

Unes paraules que queden al cor

Unes paraules que queden al cor

Les recents trobades del Prelat amb gent de l'Opus Dei a Madrid han començat amb unes breus paraules en què ha compartit les idees que té aquests dies al cap i al cor. Es recullen a continuació les paraules d'una d'aquests trobades, que poden servir com a resum de la seva estada a Madrid.