Camí, Solc i Forja

Camí, Solc i Forja

Aquests llibres estan compostos per breus punts de meditació, d'estil directe, que posen el lector es troba davant de les exigències divines en un ambient de confiança i amistat.

Converses

Converses

El llibre recull set entrevistes que va concedir sant Josepmaria Escrivà, entre el 1966 i el 1968, a Le Figaro, The New York Times, Time, L'Osservatore della Domenica i a diverses revistes espanyoles (Telva, Gaceta Universitaria i Palabra).

Amis de Déu

Amis de Déu

Publicat per primera vegada el 1977, és la primera obra pòstuma de sant Josepmaria Escrivà. Recull divuit homilies pronunciades entre el 1941 i el 1968. N’és l’objectiu ajudar a viure l'amistat amb un "Déu proper al lector" utilitzant com a punt de referència una sèrie de virtuts humanes i sobrenaturals.

És Crist que passa

És Crist que passa

És Crist que passa recull divuit homilies pronunciades per sant Josepmaria Escrivà entre el 1951 i el 1971, en diverses festes distribuïdes al llarg del cicle litúrgic. El fil conductor és la filiació divina, que implica la crida universal a la santedat, la santificació del treball quotidià, la contemplació enmig del món, la unitat de vida. La primera edició és del 1973. S’han publicat uns 500.000 exemplars en 14 idiomes.

Via Crucis

Via Crucis

El llibre Via Crucis consta de breus comentaris a les catorze estacions del Via Crucis, sorgits de l'oració personal de l’autor.

Sant Rosari

Sant Rosari

Sant Rosari, publicat per primera vegada el 1934, consta d'una sèrie de consideracions sobre els quinze misteris del Rosari (joiosos, dolorosos i gloriosos), per a facilitar el rés d'aquesta oració mariana i la contemplació d'aquestes escenes de la vida del Senyor i de la seva Mare Santíssima. El llibre conclou amb uns comentaris breus sobre la lletania lauretana.

Un 6 d’octubre a Sant Pere

Us oferim un vídeo breu que recorda les paraules que Joan Pau II pronuncià en la canonització de sant Josepmaria, el 6 d’octubre de 2002 (02'09'').

Vídeos

Vídeo: 19 de març, festa de Sant Josep

Sant Josepmaria parla en aquest vídeo sobre la devoció al sant patriarca. El fundador de l'Opus Dei era un gran devot de sant Josep. El commovien les mostres populars d'afecte al pare adoptiu de Jesús,tan esteses arreu del poble cristià.

Vídeos

Vídeo: Construir la família

Vídeo de 33 minuts amb els ensenyaments de sant Josepmaria sobre la vida en família: l'amor entre els esposos, el tracte amb els fills, Déu en la família ... El vídeo es pot descarregar per mostrar a altres persones.

Vídeos