Al servei dels periodistes

Previsions informatives de març de 2017

Previsions informatives de març de 2017

De les previsions informatives d'aquest mes destaquem la conferència-col·loqui sobre Montse Grases a l'Oratori de Santa Maria de Bonaigua i la visita a Barcelona d'Antoinette Kankindi amb motiu del Premi Harambee 2017 a la promoció i igualtat de la dona africana.

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

Quan hem de donar informació sobre aquesta petita part de l’Església que és l’Opus Dei sovint lliurem el llibre de B. Müller. Doncs bé, el 2013 vam actualitzar-ne l’edició en català i el podeu llegir en format ePub.

Revista de premsa

Seminaristes del món

Seminaristes del món

Al Col·legi Eclesiàstic Internacional Sedes Sapientiae de Roma es preparen 82 aspirants al sacerdoci. Article de Ramon Balmes publicat a La Vanguardia el dia 19 de març de 2017.

Córrer per l'educació de Ghana

La Trail Pedralbes Antena Solidària en la seva segona edició s'obre a un ventall més ampli de participants, oferint tres recorreguts per a tota la família runner. L'objectiu: finançar un carregament d'ordinadors i de material educatiu pels nens i nenes de Ghana.

ROMANA

ROMANA

Romana. Número 61 juliol-desembre de 2015

Aquest número de Romana reprodueix una extensa carta del prelat de l'Opus Dei amb motiu del Jubileu extraordinari de la Misericòrdia. També es publica el decret del Prelat per a l'obertura de la porta santa de la misericòrdia a l'església prelatícia de Santa Maria de la Pau.

Un estudi del professor Rafael Díaz Dorronsoro (Pontifícia Universitat de la Santa Creu) aprofundeix en alguns dels ensenyaments de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer sobre l'amor conjugal i el matrimoni, prenent com a punt de partida una de l'homilia "El matrimoni, vocació cristiana", del fundador de l'Opus ...