Al servei dels periodistes

Previsions informatives de setembre de 2017

Previsions informatives de setembre de 2017

Entre les previsions informatives per a les properes setmanes hi trobareu la Jornada mariana de la família 2017 i les ordenacions de preveres a Torreciutat. Per altra banda, algunes entitats busquen voluntaris a l’inici de curs.

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

El “Dades informatives de l’Opus Dei” en ePub

Quan hem de donar informació sobre aquesta petita part de l’Església que és l’Opus Dei sovint lliurem el llibre de B. Müller. Doncs bé, el 2013 vam actualitzar-ne l’edició en català i el podeu llegir en format ePub.

Revista de premsa

«La xarxa social més potent és la família»

«La xarxa social més potent és la família»

La 27a Jornada Mariana de la Família, celebrada al santuari de Torreciutat (Osca), ha estat presidida pel bisbe de Barbastre-Montsó, Mons. Ángel Pérez Pueyo. Aquesta trobada festiva ha reunit més de 7.000 persones, majoritàriament joves famílies procedents principalment de Catalunya, Madrid, València i Navarra, amb especial protagonisme de l'Alt Aragó.

2.600 quilòmetres en bici per l'ebola

2.600 quilòmetres en bici per l'ebola

Un gallec viatja sobre dues rodes de Suècia fins a Sant Sebastià per un projecte de l'ONG Harambee que recapta fons per ajudar a 80 nens de Sierra Leone que van perdre als seus pares.

ROMANA

ROMANA

Romana. Número 63 juliol-desembre de 2016

El número 63 de Romana informa de la mort de Mons. Xavier Echevarría. Reprodueix el telegrama que, amb aquest motiu, va enviar el Sant Pare Francesc, així com l'homilia que l’aleshores vicari auxiliar, Mons. Fernando Ocáriz, va pronunciar en el funeral i una selecció dels missatges de condol rebuts a la cúria prelatícia. Recull també una crònica d'aquests dies.

A la secció "Del prelat i del vicari auxiliar", dóna notícia de l'última audiència concedida pel Papa Francesc a Mons. Xavier Echevarría i dels viatges pastorals realitzats en el segon semestre del 2016: Cracòvia (Jornada Mundial de ...