53è aniversari del traspàs de la Montse Grases

Fa 53 anys que la Serventa de Déu, Montse Grases va morir després de lluitar contra una greu malaltia. Són nombroses les persones d’arreu que des d’aleshores tenen devoció a aquesta jove que amb la seva vida va donar testimoniatge d’un amor a Déu i a la Mare de Déu viscut amb alegria i naturalitat fins i tot en la malaltia.

Un nou lloc web ofereix una àmplia informació entorn la persona de Montse Grases, de qui actualment està obert el procés de beatificació, així com un punt de trobada per a totes aquelles persones que tenen devoció a la Serventa de Déu. Alguns dels creadors del lloc varen conèixer personalment la Montse Grases i ofereixen el record que en tenen, altres hi han arribat després d’haver-la conegut a través de biografies o coneguts que els hi han parlat.

En qualsevol cas, tothom que s’acosta a la Montse, sigui pel mitjà que sigui, en destaca un aspecte: la seva alegria. Aquest va ser el seu tarannà sempre, afirmen. I fins i tot, enmig del dolor. L'explicació només es pot trobar -en paraules del pare de la Montse- en que estava enamorada. L'Amor a Déu va anar creixent a la seva breu vida. Per aquest motiu, la vida de la Montse és actual i imitable.

La Montse Grases va néixer a Barcelona el 10 de juliol de 1941. En plena juventut, va percebre la crida de Déu a servir-lo en la vida corrent. En vida va transmetre a amics i parents la pau de la proximitat a Déu, manifestada amb exemplaritat arran de la dura malaltia que li va produir la mort, el 26 de març de 1959. Des de 1994 les restes de Montse Grases descansen en la cripta de l’ Oratori de Santa María de Bonaigua , a Barcelona (España).

Amb motiu de l’aniversari del traspàs de la Serventa Montse Grases, dimarts 27 de març a les 20.15 h se celebrarà la Missa a l’Oratori de Santa María de Bonaigua .