Arxiu

Hi ha 3829 resultats

Papa Francesc: "No et queixis més i canvia de vida"

El Papa Francesc ha penjat aquest estiu un cartell simpàtic i amb missatge a la porta de la seva habitació: "Prohibit queixar-se. Els infractors pateixen una síndrome de victimisme que disminueix la capacitat de resoldre problemes i el bon humor". Fa un mes que un psicoterapeuta li va regalar aquest cartell i l'ha penjat ara.

Del Papa
En l'alegre esperança de Crist

En l'alegre esperança de Crist

Deixar-nos tocar per l'amor de Déu, deixar-nos mirar per Crist: l'esperança ens obre tot un món, perquè es basa en allò que Déu vol fer en nosaltres.

Editorials

"Déu estima cada persona infinitament"

El prelat de l'Opus Dei s'ha acomiadat de la capital catalana després de diverses trobades amb persones de l'Opus Dei. En el seu missatge final, ha animat a transmetre l'alegria de l'Evangeli. Aquest dilluns, al matí, ha visitat el Terral, un centre que impulsa activitats amb joves del Raval de Barcelona. Aquests dies ha conegut de primera mà algunes iniciatives educatives i socials.

Del Prelat
El prelat de l'Opus Dei anima des de Barcelona a viure l'alegria cristiana

El prelat de l'Opus Dei anima des de Barcelona a viure l'alegria cristiana

Mons. Fernando Ocáriz s'ha acomiadat avui de la capital catalana després de diverses trobades amb fidels de l'Opus Dei en les quals ha animat a transmetre l'alegria de l'Evangeli. Durant aquests quatre dies ha saludat moltes famílies, ha visitat persones malaltes, i ha volgut estar amb la gent que impulsa iniciatives socials i educatives.

Comunicats
10 claus per aprofitar l'estiu en família

10 claus per aprofitar l'estiu en família

Horaris difícils de compatibilitzar, distàncies llargues, excés de feina... Prou! L'estiu ofereix a les famílies l'oportunitat de fer plans junts i aprofitar aquest temps per conèixer-se i tractar-se més, però, com ocupar el temps lliure?

Últimes notícies
"No m'ha fallat mai"

"No m'ha fallat mai"

Després de sortir de casa la meva filla va ser atropellada per un cotxe que es va precipitar sobre la vorera i la va aixafar contra la paret.

Devoció