Arxiu

Hi ha 3783 resultats
Desenari a l'Esperit Sant

Desenari a l'Esperit Sant

Estem en el Desenari a l’Esperit Sant, una devoció cristiana que consisteix a aprofundir durant deu dies en la vinguda de l'Esperit Sant, i finalitza amb la festa de Pentecosta. Aquí trobareu un recull de textos i vídeos.

Últimes notícies
L’Ascensió del Senyor

L’Ascensió del Senyor

S'acosta la festa de l'Ascensió del Senyor. Us oferim en àudio i text, l'homilia de sant Josepmaria "L’Ascensió del Senyor al cel" publicada a "És Crist que passa" i pronunciada el 19 de maig de 1966.

Homilies en àudio

Valery i el seu 'sí' al baptisme

Valery té 24 anys i és de Viterbo (Itàlia). En aquest vídeo, narra la seva decisió d'abraçar la fe cristiana i batejar-se, un tresor que va descobrir gràcies a una amiga i a la seva família.

Testimonis

Viatge del Papa Francesc a Fàtima

El Papa Francesc pelegrina a Fàtima (Portugal) els dies 12 i 13 de maig en ocasió del centenari de les aparicions de la Mare de Déu a Cova da Iria, on canonitzarà els pastors Francesc i Jacinta Marto.

Del Papa
Nota dels bisbes de Catalunya

Nota dels bisbes de Catalunya

Els dies 10 i 11 de maig de 2017 ha tingut lloc la reunió n. 222 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), al Santuari de la Mare de Déu de Loreto, a Tarragona. Els bisbes han dedicat una llarga reflexió sobre el moment present i han fet pública una nota.

Últimes notícies