Montse Grases, venerable

Montse Grases, venerable

El Sant Pare Francesc ha autoritzat que la Congregació de les Causes dels Sants promulgui el decret sobre l'heroïcitat de les virtuts de la Montse Grases (1941-1959), una jove de l'Opus Dei.

Any de la misericòrdia

Any de la misericòrdia

El Papa Francesc ha convocat un any dedicat a la misericòrdia. Trobareu documents del Papa, del prelat de l'Opus Dei i altres materials per aprofundir-hi.

Missatge del dia

“La vostra vocació humana és part de la vostra vocació divina”

Jesús, Senyor i Model nostre, en créixer i viure com un de nosaltres, ens revela que l'existència humana -la teva-, les ocupacions corrents i ordinàries, tenen un sentit diví, d'eter­nitat. (Forja, 688)

La fe i la vocació de cristians afecten tota la nostra existència, i no una part tan sols. Les relacions amb Déu són necessàriament relacions de donació, i assumeixen un sentit de totalitat. L'actitud de l'home de fe és mirar la vida, en totes les seves dimensions, des d'una perspectiva nova: aquella que ens dóna Déu.

Vosaltres que avui celebreu amb mi aquesta festa de sant Josep, sou tots homes dedicats al treball en diverses professions humanes, formeu diverses llars, pertanyeu a...