Dues xilenes des de Kenya

Testimonis
Dues xilenes des de Kenya

María Antonia Villablanca i Fernanda Almarza, estudiants d'infermeria, fa poc van fer les pràctiques a dos hospitals de Kenya. "Servir a Jesús és...

Any de la misericòrdia

Any de la misericòrdia

El Papa Francesc ha convocat un any dedicat a la misericòrdia. Trobareu documents del Papa, del prelat de l'Opus Dei i altres materials per aprofundir-hi.

Missatge del dia

“Lluita contra aquesta fluixedat”

Ets tebi si fas mandrosament i de mala gana les coses que pertoquen al Senyor; si cerques amb càlcul o fent-te «el viu» la manera de retallar els teus deures; si no penses més que en tu i en la teva comoditat; si les teves converses són ocioses i vanes; si no avorreixes el pecat venial; si actues per motius humans. (Camí, 331)

Lluita contra aquesta fluixedat que et fa mandrós i deixat en la teva vida es­piritual. ― Mira que pot ser el començament de la tebiesa..., i, amb frase de l'Escriptura, els tebis els vomitarà Déu. (Camí, 325)

Quin poc Amor de Déu que tens quan et dones sense lluita perquè no és un pecat greu! (Camí, 328)

¡Com te'n sortiràs d'aquest estat de te­biesa, de lamentable languidesa, si no hi poses els mitjans! Lluites molt poc i, quan t'es­forces, ho fas com per rabieta i amb disgust,...