L'origen de les tradicions nadalenques

L'origen de les tradicions nadalenques

Quin es l’origen de les nostres tradicions nadalenques? Per recuperar el sentit cristià d’aquestes dates pot ser útil conèixer l’origen de costums com l’arbre o el pessebre.

Un tendre silenci de Nadal

Editorials
Un tendre silenci de Nadal

En aquest article es reflexiona sobre el valor del silenci: Advent és el temps de l'espera humil del Salvador i de la joia plena pel seu naixement.

Missatge del dia

“Sense Ell no podem res”

Quan sentis l'orgull que bull dintre teu ―la supèrbia!―, que et fa consi­derar-te com un superhome, ha arribat el moment d'exclamar: no! I així, assaboriràs l'alegria del bon fill de Déu, que passa per la terra amb errors, però fent el bé. (Forja, 1054)

Veieu com és necessari conèixer Jesús, observar amorosament la seva vida? Molts cops he anat a cercar la definició, la biografia de Jesús en l'Escriptura. La vaig trobar feta per l'Esperit Sant en dos mots: pertransiit benefaciendo. Tots els dies de Jesucrist a la terra, del naixement a la mort, foren així: pertransiit benefaciendo, els omplí fent el bé: i en un altre lloc l'Escriptura ho recull: bene omnia fecit: ho va acabar tot bé, no feu res més que el bé.

Tu i jo, llavors, què? Una...

Beat Álvaro del Portillo (1914-2014)

Beat Álvaro del Portillo (1914-2014)

Descobreix totes les activitats relacionades amb la beatificació d'Álvaro del Portillo i el centenari del seu naixement.