Unitat de vida a la professió

Treball
Unitat de vida a la professió

Per poder oferir el treball a Déu, cal realitzar-lo bé: amb bona intenció, amb criteri recte i una conducta exterior que palesi aquests desitjos...

Any de la misericòrdia

Any de la misericòrdia

El Papa Francesc ha convocat un any dedicat a la misericòrdia fins el 20 de novembre de 2016. Trobareu documents del Papa, del prelat de l'Opus Dei i altres per aprofundir-hi.

Te'n recordes?

De Barcelona a Beirut per treballar amb refugiats

De Barcelona a Beirut per treballar amb refugiats

Un barceloní explica com està vivint el Líban el drama dels refugiats sirians i la seva experiència del dia a dia en una societat multicultural on conviuen diferents credos en un equilibri inestable.

La fe als 20: Crist en la meva vida

Déu somriu? En Dan mai s'havia fet aquesta pregunta fins ara. Ha començat a cercar una estona per parlar amb Déu tots els dies com a un amic. I respon que sí, que Déu té sentit de l'humor.

Homilies de sant Josepmaria en mp3

Homilies de sant Josepmaria en mp3

Us oferim els àudios en mp3 de les homilies de sant Josepmaria recollides en el llibre “És Crist que passa” que hem anat penjant fins ara.

Missatge del dia

“Senyor, que no sé fer oració!”

M'has escrit: «Fer oració és parlar amb Déu. Però, de què?» ―De què? D'Ell, de tu: alegries, tristeses, èxits i fracassos, ambicions nobles, preocupacions diàries..., febleses!: i accions de gràcies i peticions: i Amor i desgreuge. En dues paraules: conèixer-lo i conèixer-te: «tractar-se!». (Camí, 91)

Com hem de fer oració? Goso assegurar, sense por d’equivocar-me, que hi ha moltes, infinites maneres de pregar, podria dir. Però jo voldria per a tots nosaltres l’autèntica oració dels fills de Déu, no la xerrameca dels hipòcrites, que han de sentir de Jesús: no tothom qui em diu: Senyor! Senyor! entrarà al Regne del Cel . Els qui es mouen per la hipocresia potser assoliran la remor de l’oració ―escrivia sant Agustí―, però no la seva veu, perquè allí hi falta la vida, i és absent l’afany de...