Missatge del dia

“Amor veritable és sortir de si mateix, és donar-se”

L’alegria cristiana no és fisiològica: el seu fonament és sobrenatural, i està per damunt de la malaltia i de la contradicció. -Alegria no és gatzara de cascavells o de ball popular. La veritable alegria és una cosa més intima: una cosa que ens fa estar serens, plens a vessar de goig, tot i que de vegades el rostre continuï sever. (Forja, 520)

Hi ha qui viu amb amargor tot el dia. Tot li causa neguit. Dorm amb una obsessió física: que aquesta única evasió possible li durarà poc. Es desperta amb la impressió hostil i descoratjadora que ja té al davant una altra jornada.

Molts han oblidat que el Senyor ens ha col·locat en aquest món, de pas cap a la felicitat eterna; i no consideren que solament podran aconseguir-la els qui, per la terra, caminen amb l’alegria dels fills de Déu. (Solc, 305)

Amor veritable és sortir de si...

Misses d’acció de gràcies per la beatificació d’Álvaro del Portillo

Misses d’acció de gràcies per la beatificació d’Álvaro del Portillo

Durant el mes d’octubre se celebraran arreu de Catalunya diverses Misses d’acció de gràcies per la beatificació d’Álvaro del Portillo, successor de sant Josepmaria Escrivà de Balaguer i primer prelat de l’Opus Dei.