Santificar amb el treball

Treball
Santificar amb el treball

En santificar el treball i identificar-s’hi amb Crist, el cristià necessàriament dóna fruit -santifica els altres amb el treball. El servei als altres...

Testimonis sobre Álvaro del Portillo

“Que siguis molt fidel, val la pena”

Núria Puig, tècnica en restauració, va coincidir amb Álvaro del Portillo en diverses ocasions a Barcelona. El primer record que en té, i molt gravat, són unes paraules que li va dir: “que siguis molt fidel, val la pena”.

Detalls de la beatificació d'Álvaro del Portillo

Detalls de la beatificació d'Álvaro del Portillo

El comitè organitzador de la beatificació d'Álvaro del Portillo, que es celebrarà el proper 27 de setembre al parc de Valdebebas de Madrid, obre una web, anuncia el programa i busca voluntaris.

Missatge del dia

“Tens errors..., i quins errors!”

No t'espantis, ni et desanimis, en descobrir que tens errors..., i quins errors! - Lluita per arrencar-los. I, mentre lluites, convenç-te que és bo que sentis totes aquestes febleses, perquè, si no, series un superb: i la supèrbia aparta de Déu. (Forja, 181)

Jesús, si els qui ens reunim en el vostre Amor fóssim perseverants! Si aconseguíssim de traduir en obres aquests anhels que Vós mateix desperteu en les nostres ànimes! Pregunteu-vos ben sovint: Jo, per què m’estic a la terra? I així procurareu el perfecte acabament ple de caritat de les feines que emprengueu a cada jornada i l’atenció de les coses petites. Ens fixarem en l’exemple dels sants: persones com nosaltres, de carn i ossos, amb febleses i debilitats, que saberen vèncer i vèncer-se...