Aprendre a descansar

Últimes notícies
Aprendre a descansar

“És urgent pensar en el descans”, afirma Carlo de Marchi, vicari per al Centre-Sud d'Itàlia, en aquesta conferència en què parla del descans com a...

L'estiu en família

L'estiu en família

L'estiu ofereix a les famílies l'oportunitat de fer plans junts i aprofitar aquest temps per conèixer-se i tractar-se més, però, com ocupar el temps lliure?

Any de la misericòrdia

Any de la misericòrdia

El Papa Francesc ha convocat un any dedicat a la misericòrdia. Trobareu documents del Papa, del prelat de l'Opus Dei i altres materials per aprofundir-hi.

Missatge del dia

“La religió és la major rebel·lia de l’home”

Avui, que l'ambient és ple de desobe­diència, de murmuració, de tripijoc, d'embolic, hem d'estimar més que mai l'obedièn­cia, la sinceritat, la lleialtat, la senzillesa: i tot, amb sentit sobrenatural, que ens farà més humans. (Forja, 530)

La religió és la major rebel·lia de l’home que no tolera viure com una bèstia, que no es conforma -no s’aquieta- si no tracta i coneix el Creador. Us vull rebels, lliures de tot lligament, perquè us vull amb mi -és Crist qui ens hi vol!- fills de Déu. Esclavatge o filiació divina: heus aquí el dilema de la nostra vida. O fills de Déu o esclaus de la supèrbia, de la sensualitat, d’aquest egoisme angoixós en què tantes ànimes semblen debatre’s. 

L’Amor de Déu assenyala el camí de la...