Convocatòria de l'Any de la pregària

El 21 de gener de 2024 el Papa Francesc ha convocat en finalitzar l'àngelus l'Any de la pregària, en preparació al Jubileu del 2025.

Estimats germans i germanes!

Els pròxims mesos ens conduiran a l'obertura de la Porta Santa, amb què començarem el Jubileu. Us demano que intensifiqueu la pregària per preparar-nos a viure bé aquest esdeveniment de gràcia i experimentar la força de l'esperança de Déu. Per això comencem avui l'Any de la pregària, un any dedicat a redescobrir el gran valor i l'absoluta necessitat de la pregària a la vida personal, a la vida de l'Església i al món. També ens ajudaran els subsidis que el Dicasteri per a l'Evangelització posarà a la nostra disposició.


En preparació de l'Any Sant 2025, es convida les diòcesis a promoure moments de pregària individual i comunitària. El Dicasteri per a l'Evangelització publicarà una sèrie d'«Apunts sobre la pregària», per tornar a posar al centre la relació profunda amb el Senyor, a través de les múltiples formes de pregària contemplades a la rica tradició catòlica. A la pàgina web del dicasteri ja s'informa dels preparatius del Jubileu que té per lema “Pelegrins d'esperança” el qual respon a un desig de donar “impuls cap al futur per reconèixer i respondre als diversos desafiaments que es plantegen”.