El desafiament de la vida corrent

Silvia Ugolini, advocada canadenca, mare de 3 fills, parla sobre com la seva fe l'ajuda a manejar les diferents facetes de la vida.

Sempre he volgut tenir una vida plena, créixer professionalment, créixer com a dona, i viure el meu paper de mare. I per a mi això era una cosa que sempre formava part del quadre.

L'Opus Dei m'ajuda a arribar a una unitat entre les tasques de cap, col·lega, mare, esposa. Equilibrar totes aquestes coses és un desafiament i el que l'Opus Dei ha fet per mi ha estat donar-me les eines per poder mantenir les meves prioritats, facilitant-me poder navegar entre les moltes exigències de la vida trobant un equilibri, de manera que pugui mantenir-les juntes i romandre somrient i a disposició de la gent a la qual em dec en cada moment. 

Visc la meva fe molt intensament, de forma vibrant, de manera que integra totes les meves rutines diàries. Realment em dóna ales per volar, en el sentit que m'ajuda a poder donar-me als altres, això és molt enriquidor, perquè crec que quan et dones als altres, reps molt. 

És tota una perspectiva refrescant, en el sentit que pots rebre molt donant-te als altres, reconeixent també que necessites temps per a tu mateixa per a refer-te.

Per a mi, l'Opus Dei és el millor entrenador per a la vida. Per mi ha estat molt enriquidor, gratificant, alliberador, una alenada d'aire fresc. 

No podem estar en tot i donar-nos a la gent sense comptar amb mitjans per a recarregar-nos, buscant la companyia de l'Amic que mai et deixa, que sempre hi és per ajudar-te i que t’accepta amb els teus defectes i errors. 

Això és una cosa meravellosa amb què començar cada jornada i amb què poder acabar-la.