Què sabem de Jesucrist?

Us regalem un llibre en format ePub i MOBI amb un recull de 54 preguntes i respostes sobre la figura de Jesucrist i l’Església que ha elaborat un equip de professors d'Història i de Teologia de la Universitat de Navarra.

Aquests dies de festes nadalenques podem demanar-nos: Què sabem realment de Jesús?; Per què se celebra el naixement de Jesús el 25 de desembre? Jesús, va néixer a Betlem o a Natzaret? L’estrella d’Orient és un conte per a nens?. Totes aquestes qüestions tenen resposta en aquest document.Conèixer Jesucrist i donar-lo a conèixer és part de la tasca evangelitzadora dels cristians. Com que es comença a ser cristià per una trobada amb la persona de Jesucrist val la pena conèixer-lo bé. Professors d'Història i de Teologia de la Universitat de Navarra han respost les preguntes més freqüents que se’ns poden plantejar i que ara us oferim en format ePub.

Diversos experts en historia i teologia ens ofereixen el resultat dels seus estudis per a un millor coneixement de Jesús i l’Església.